BLOG

Najeti pisarno ali delati na daljavo?

To vprašanje se zastavlja marsikateremu podjetniku, odgovor nanj pa je odvisen od tega, kakšen tip osebnosti je in kakšno dejavnosti želi opravljati.

Preberite več

Prostor lahko poveča produktivnost dela ali uspeh dogodka

Raziskovalci, menedžerji in psihologi so v zadnjih letih posvetili veliko pozornosti vplivu poslovnih prostorov na produktivnost in kreativnost v organizacijah. Spoznanja, do katerih so prišli, kažejo na veliko pomembnost razporeditve prostorov, opreme in svetlobe, pa tudi denimo nadstropja prostorov in prisotnosti rastlin v njih.

Preberite več

Biophilic design pisarne izboljšuje z naravo

Danes se vedno več podjetij vse bolj zaveda, kako zelo pomembno je, da se zaposleni v delovnem okolju počutijo dobro. Ena od doktrin, ki se posveča dobrobiti uslužbencev in v zadnjem času prerašča v pravi trend, je Biophilic design. O čem govori?

Preberi več

S tujci poslujemo uspešno, če razumemo njihovo kulturo

Preden začnemo poslovati s podjetjem, ki prihaja iz tuje kulture, je izredno pomembno, da se seznanimo z morebitnimi razlikami, ki to kulturo ločujejo od naše in lahko vplivajo na potek sodelovanja.

Preberi več

Kako glasba vpliva na produktivnost

Številni vodilni uslužbenci v podjetjih se nagibajo k mnenju, da glasba na delovnem mestu odvrača pozornost od dela in negativno vpliva na učinkovitost. Glasbo vidijo kot neželeno distrakcijo, ki podaljšuje čas, potreben za izvedbo aktivnosti, ter menijo, da samo moti potek projektov.

Preberi več

Rezervacija

Za vsa dodatna pojasnila, ogled prostorov ali rezervacijo nas lahko vsak delovni dan pokličete na 01/5843 219 ali nam pišete na rezervacija@prostor6.si.