Moč obdarovanja na dogodkih

Darila so eno najmočnejših orožij, s katerimi lahko navdušite na svojem dogodku. Njihova privlačnost raste iz preprostega dejstva – skoraj vsakomur godi, če kakšno stvar prejme zastonj.

To pa nikakor ne pomeni, da je darilo lahko karkoli. Izbrati ga morate skrbno, pri tem pa je priporočljivo, da poznate udeležence in to, kaj pričakujejo od vašega dogodka. Le tako boste lahko izbrali pravilno in z darilom navdušili.

Ker darilo vpliva na vaš ugled in splošen vtis o dogodku, skrbno pazite, da bo:

 

  • povezano z vsebino dogodka oziroma vaših podjetjem

Darilo deluje kot pika ni i, ki podčrta dogodek, hkrati pa kot nekakšen spominek oziroma stvar, simbolno povezana z njim. Zaradi teh funkcij mora učinkovati kot skladen del celostne podobe vašega podjetja. Kar pomeni tudi to, da darilne vrečke ne smete napolniti z neuporabnimi stvarmi, na katerih je odtisnjen vaš logotip, saj bodo po kratkem postopku pristale v košu. 

 

  • ravno prave velikosti

Preveliko darilo je nepraktično, in če ga slučajno izročite že na začetku dogodka, bodo imeli udeleženci težave, ko ga bodo morali nekako prenašati naokoli. Zato naj bo ravno prav veliko, torej tudi ne premajhno.  

 

  • uporabno

Pogosteje kot bodo obiskovalci uporabljali darilo, večkrat se bodo spomnili na vas. In tudi vaše podjetje dojemali kot – uporabno. Zato naj bo darilo karseda koristno in povezano z vsakdanjim življenjem.

 

  • ravno prav drago

Darilo naj bo v skladu z značajem vašega dogodka, tudi kar se cene tiče. Če je vaš dogodek zastavljen širokopotezno in ste zanj porabili veliko denarja, naj bo takšno tudi darilo – ne sme biti ceneno. Nasprotno naj bo pri skromneje zastavljenih dogodkih tudi darilo skromnejše. 

 

  • na voljo v zadostni količini

Z drugimi besedami: daril med dogodkom nikakor ne sme zmanjkati. Poskrbite za več daril, kot je pričakovati obiskovalcev, saj si nikakor ne želite gledati razočaranih obrazov tistih, ki so ostali brez. Nič daril je mnogo bolje kot premalo daril!

Rezervacija

Za vsa dodatna pojasnila, ogled prostorov ali rezervacijo nas lahko vsak delovni dan pokličete na 01/5843 219 ali nam pišete na rezervacija@prostor6.si.

01/5843 219
rezervacija@prostor6.si
prostor 6, Leskoškova 2, 1000 Ljubljana